Română
Urmărește-ne pe:

Descarcă catalog

Ce găsești pe această pagină?

Pe această pagină vei găsi informații despre cum să previi, să sprijini, să diagnostichezi și să realizezi recuperare medicală cu pacienții tăi pe durata pandemiei.

Cea mai ușoară dar eficientă metodă de prevenție este reprezentată de purtarea unei măști de bună calitate. WHO recomandă clasa de filtrare FFP2. Datorită eficienței de filtrare te protejează atât pe tine cât și pe ceilalți. Alege din două forme diferite, una pentru purtare indelungată (Flat-fit) sau pentru purtare intermitentă (C-fit).

Când pacienții tăi se infectează cu acest virus, sprijină-i cu un echipament de ventilație mecanică ce permite utilizarea dovedită a metodei invazive LTVV cu “protecție pulmonară” pentru pacienții infectați cu COVID-19 aflați în stare critică. Echipamentul permite asistarea pacientului în timpul inspirului spontan, ce reduce problemele de sincronizare cu efortul pacientului în timpul respirației.

Uneltele de diagnosticare BTL ale departamentului de cardiologie sunt pregătite pentru partajarea datelor avansate, care mai mult ca niciodata permit furnizarea diagnosticelor cardiopulmonare necesare fără restricții semnificative. Identificarea pacienților cu risc este crucială în situația pandemică actuală, partajarea datelor ajută la reducerea contactului social dintre pacient și personalul medical iar în același timp reprezintă un sistem de management al controalelor necesare, deoarece această afecțiune cauzează multe deficiențe după vindecarea pacientului.

Recuperarea pulmonară devine un subiect important la nivel mondial deoarece ameliorează simptomele, calitatea vieții și funcția aparatului respirator pentru pacienții cu afecțiuni respiratorii cronice. Pacienții tăi ar putea avea nevoie de recuperare pulmonară pentru a-i ajuta să respire mai ușor și să își îmbunătățească calitatea vieții după anumite afecțiuni pulmonare cum ar fi bronhopneumopatia cronică obstructivă (BPOC), fibroza chistică, astm și hipertensiune pulmonară. Poate îmbunătăți și viața de zi cu zi a persoanelor cu scolioză sau care au alte probleme de sănătate ce limitează funcția plămânilor. Pacienții tăi ar putea avea nevoie de recuperare pulmonară înainte și după intervenția de transplant pulmonar sau cancer pulmonar.

ARTICOLE SI STUDII

BTL_Blog_Article-1-banner_EN100_small_368_245

Recuperarea prin fizioterapie a pacienților post-COVID

Pacienții care au suferit de COVID-19 și au terminat tratamentul clinic pot fi implicați în fizioterapie respiratorie. De ce? Există o serie de persoane care s-au infectat cu COVID-19 și au finalizat tratamentul clinic, dar nu toți și-au recăpătat sănătatea. Unele dintre aceste persoane pot, pe parcursul tratamentului, acuza probleme legate de respiratie, aceasta devenind dificilă.

BTL_Blog_Article-2-banner_EN100_small_348_245

Primul centru de recuperare post-COVID din Europa

Recuperarea pulmonară este prima alegere de încercat pentru persoanele cu capacitate respiratorie redusă. Primul centru european de recuperare post-covid a fost deschis în Polonia și utilizează tehnologia BTL Super Inductive System.

HIL_Study_368x245px_ALL100

Eficacitatea Terapiei Laser în Evoluția Parametrilor Fiziologici la Pacienții cu COVID-19

SIS_-_study_3_graph_1_368_245

Aplicarea magnetoterapiei în recuperarea pacienților cu COVID-19

VIDEOCLIPURI SIMILARE

              Primul centru de reabilitare
post-Covid din Europa

Primul centru european de reabilitare post-covid
a fost deschis în Polonia și folosește tehnologia BTL
Sistemul Super Inductiv.

              Așa arată producția
de măști BTL

Deoarece purtarea măștilor a devenit obligatorie în
multe țări, cererea a crescut semnificativ.
BTL, lider mondial în crearea de aparate de fizioterapie
și cardiologie, a început să producă milioane
de măști de protecție pe lună.

              Tratamente pulmonare inovatoare pentru pacienții
cu sindrom post-COVID

Juan José Bernal Arreola MD, un medic din Mexic, a căutat
tratamente alternative pentru pacienții cu sindrom post-covid,
în special terapii pulmonare și respiratorii.
BTL Super Inductive System și BTL Robotic
Scanning System au oferit rezultate superioare
terapiei respiratorii tradiționale.

PREVENȚIE

BTL-Flat-Fit-Respirator-box_368x245px

MASCĂ DE PROTECȚIE FLAT-FIT

 1. Eficiență ridicată de filtrare pentru o siguranță maximă
 2. Rezistență respiratorie redusă pentru un confort optim
 3. Forma ergonomică a măștii se adaptează pe forma feței  
 4. Cameră internă amplă
BTL-C-Fit-Respirator-box_368x245px

MASCĂ DE PROTECȚIE C-FIT

 1. Eficiență ridicată de filtrare și rezistență respiratorie redusă
 2. Protecție împotriva particulelor în suspensie, a virusurilor și a bacteriilor
 3. Benzile elastice pentru urechi asigură aplicarea și îndepărtarea ușoară a măștii
 4. Forma ergonomică reduce cantitatea de aer expirat rămas blocat în interiorul măștii

Suport de ventilație

_BTLCares_img2

BTL-606 VENTILATOR PULMONAR

 • Presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii (CPAP)
 • Ventilație de susținere a presiunii (PSV)
 • Suport de presiune și asistență / control al presiunii (P A/C)
 • Controlul asistenței la ventilație (V A/C)
 • Ventilare obligatorie intermitentă sincronizată (SIMV)
 • Ventilare obligatorie intermitentă sincronizată la presiune (P SIMV)
 • Îmbogățirea oxigenului

DIAGNOSTICE

_BTLCares_img3

Cardiodiagnostice

Încrederea diagnosticului în timpul minim, siguranța pacienților și a personalului, partajarea sigură a datelor. Soluțiile de rețea, împreună cu tehnologiile BTL pentru cardiologie, îndeplinesc toate cerințele solicitante ale modului de lucru din unitatea spitalicească.

Soluția modernă oferă partajarea sigură a datelor din diagnostic, acces instantaneu la informații și confort pentru pacienți și personal. Partajarea datelor, mai mult ca oricând, permite furnizarea diagnosticelor cardiopulmonare necesare fără restricții semnificative.

_BTLCares_CARDIO_img1

CPET

Fie că este vorba de evaluarea toleranței la hipoxie sau de diagnosticarea intoleranței la efort, sistemul BTL CPET oferă rezultate precise afișate într-o platformă ușor de utilizat.

 • Design compact
 • Precizie de măsurare
 • Ușor de utilizat
_BTLCares_CARDIO_img2

EKG LA REPAUS

Toate electrocardiografele BTL au fost concepute special pentru o utilizare simplă, potrivită chiar și pentru cei mai exigenți experți.

În combinație cu platforma BTL CardioPoint-EKG, EKG-urile BTL permit compararea înregistrărilor EKG, partajarea și exportarea acestora către sisteme medicale terțe, făcându-le ușor de utilizat în orice sistem, fie că este spital, cabinet medical sau o vizită la domiciliu.

Spirometrie

Spirometrul BTL a fost proiectat respectând standardele ATS / ERS GLI. Realizează teste FVC, SVC și MVV, permite alegerea normei predictive dorite și oferă, de asemenea, interpretare automată ATS, BTS, Enright și GOLD.

Curbele și parametrii spirometriei înregistrate pot fi întotdeauna comparate cu cele de la examinările anterioare.

_BTLCares_CARDIO_img3

Holter EKG

Înregistrarea Holter evaluată într-un timp scurt și cu precizie maximă? BTL CardioPoint-Holter a fost conceput special pentru a economisi timpul medicului. Pe lângă o calitate excelentă a semnalului, acesta oferă o serie de instrumente unice pentru verificarea rezultatelor diagnostice automate.

Eforturile noastre de a oferi cea mai bună detecție posibilă a fibrilației atriale au dus la o sensibilitate de 99,5% chiar și la pacienți cu o formă paroxistică a tulburării.

_BTLCares_CARDIO_img4

ABPM

BTL CardioPoint-ABPM îndeplinește toate specificațiile actuale ale monitorizării profesionale a tensiunii arteriale. Folosește un sistem de înregistrare precis ușor cu funcționare silențioasă și vine cu o platformă ușor de utilizat. Funcționarea foarte silențioasă, greutatea și dimensiunile reduse permit pacienților să își desfășoare toate activitățile zilnice aproape fără limite.

BTL ABPM prezintă deflație unică în trepte. Această tehnologie împreună cu algoritmii noștri garantează rezultate clinice fiabile care îndeplinesc cerințele stricte ale standardelor BHS, AAMI și IEC.

_BTLCares_CARDIO_img5

RECUPERARE PULMONARĂ

_BTLCares_img9

SUPER INDUCTIVE SYSTEM

Super Inductive System este o tehnologie de ultimă generație bazată pe interacțiunea dintre un câmp electromagnetic de înaltă intensitate și corpul uman. Câmpul electromagnetic intens depolarizează țesuturile neuronale și provoacă contracții intense, dar ușoare ale musculaturii aparatului respirator.

Super Inductive System întărește musculatura diafragmatică, intercostală și îmbunătățește fluxul sangvin în regiunea toracală.

_BTLCares_img10

HIGH INTENSITY LASER & ROBOTIC SCANNING SYSTEM

Sistemul automatizat HIGH INTENSITY LASER, așa numitul ROBOTIC SCANNING SYSTEM utilizează o procedură ce nu blochează terapeutul și care poate fi folosit în recuperarea cardiopulmonară pentru eliminarea consecințelor în urma afecțiunilor pulmonare cum ar fi durerile lombare sau toracale, durerile musculare, și spasmele musculare datorate modelelor de respir ineficiente.

Combinația unică de putere de 30 W și o lungime de undă de 1064 nm permite vizarea țesuturilor profunde, maximizarea reducerii durerii și oferirea de terapii cu efect termic pronunțat într-un timp scurt.

_BTLCares_img11

TR-THERAPY

TR-Therapy permite combinarea abilităților manuale ale terapeutului și încălzirea selectivă a țesuturilor folosind curentul de radiofrecvență. TR-Therapy produce hipertermia țesuturilor profunde pentru relaxarea punctelor trigger și pentru facilitarea musculară. Prin relaxarea si întinderea țesuturilor moi din regiunea toracală inferioară, țintești direct musculatura diafragmatică. Acesta este un început perfect al unei sesiuni de recuperare pulmonară!

Urmăriți ultimul video TR-Therapy despre recuperarea pulmonară și aflați mai multe despre toate beneficiile pentru pacienții tăi!

_BTLCares_img12

BTL-4000 SMART & PREMIUM

BTL-4000 este un echipament extrem de avansat care include: electroterapie, ultrasunete, terapie cu laser de joasă putere și magnetoterapie care poate fi utilizat în reabilitarea pulmonară: