Română
Urmărește-ne pe:

Caracteristici principale

BTL-Cardiology-ECG_S-line_-pl

EKG Computerizat

În configurația standard, BTL CardioPoint include EKG-ul BTL-08 SD3. Acest EKG are imprimantă termică încorporată și baterie internă, iar în cazul în care este necesar, poate fi utilizat independent de calculator, ca și dispozitiv portabil. În cazul în care sunt necesare caracteristici superioare, orice alt model de electrocardiograf (cu excepția SD1) poate fi conectat cu software-ul BTL CardioPoint.

ikony_Simple_Adaptive_transparent_2_ch

Ușor de utilizat

Interfața software-ului BTL CardioPoint este optimizată ergonomic prin comenzi și taste rapide. Înregistrările EKG pot fi transmise către alte calculatoare din rețea și exportate către alte sisteme medicale folosind protocoalele HL7, DICOM sau GDT. Datorită acestor caracteristici, software-ul este ușor de utilizat și perfect adaptabil pentru fluxul de lucru specific clinicilor.

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

Hărţi ST

Hărțile ST afișează abaterile de segment ST în plan orizontal și vertical. Ele ajută la recunoașterea rapidă și ușoară a patologiilor comune asociate cu abaterile de segment ST. Hărțile ST sunt singura modalitate de a valida o supradenivelare de segment ST, aceasta reflectând un infarct miocardic posterior.

BTL-Cardiology_QT-module2

Modul QT

Modulul QT este un instrument unic de evaluare al riscului de moarte subită cauzată de sindromul QT lung. Acesta folosește metoda tangentei, care este un instrument specific, potrivit pentru măsurarea segmentelor QT cu ritm cardiac crescut, atunci când unda T prezintă modificări.

BTL-Cardiology_ECG_comparison

Modul pentru compararea înregistrărilor EKG

Software-ul BTL CardioPoint permite compararea a două înregistrări EKG pentru același pacient. Modul pentru compararea înregistrărilor EKG permite compararea formelor de variație EKG, precum și a datelor de dignostic.

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

BTL CardioPoint reprezintă soluția optimă care integrează modulele de testare la repaus, testare la efort, holter EKG, monitorizare presiune arterială și spirometrie într-o platformă unică. Numărul de diagnostice posibile, graficele și configurația de rețea fac ca software-ul să poată fi adaptat cerințelor utilizatorului.

caracteristici generale

  C300 C600
Buton de urgență EKG Yes Yes
Înregistrare lungă EKG pentru monitorizare Yes Yes
Afişare EKG Einthoven / Cabrera Yes Yes
Semnalizare contact electrozi Yes Yes
Măsurători automate EKG Yes Yes
Etrier pentru măsurători manuale Yes Yes
Interpretare automată   Yes
Modul QT   Yes
Hărţi ST   Yes
Comparare a două înregistrări EKG   Yes
Vectorcardiogramă (VCG)   Yes