Română
Urmărește-ne pe:

PRODUSE

BTL-CardioPoint-ECG_logo_pl

BTL CardioPoint-EKG

Software-ul BTL CardioPoint EKG reprezintă o completare pentru oricare dintre electrocardiografele BTL. Acesta permite compararea înregistrărilor EKG, transmiterea lor către alte calculatoare din rețea și exportarea către alte sisteme medicale. Modul simplu de operare îl recomandă pentru utilizarea inclusiv în camerele de primiri urgențe.

Arată produsele

EKG Gama-L

Electrocardiografele cu 12 canale din GAMA L sunt echipamente profesionale, concepute special pentru departamentele şi clinicile de cardiologie. Imprimarea de înaltă calitate pe hârtie termică format A4/A5, ecranul touch-screen cu rezoluție deosebită, modulele WiFi și LAN pentru transmiterea datelor și posibilitatea de upgrade cu modulul de spirometrie fac ca acest model să răspundă tuturor exigențelor.

BTL-Cardiology-ECG_L-line_-pl
Arată produsele

EKG Gama-M

Electrocardiograful BTL-08 MT Plus combină parametrii tehnici excepționali ai seriei L într-un design inovator de dimensiuni reduse. Acest EKG este potrivit pentru un spectru larg de utilizatori. Ecranul color tip touch-screen, imprimarea de înaltă calitate și posibilitatea de upgrade cu modulul de spirometrie fac ca acest echipament să fie unul performant și foarte ușor de utilizat.

BTL-Cardiology-ECG_M-line__pl
Arată produsele

EKG Gama-S

Electrocardiografele din gama S se remarcă prin portabilitatea și durata mare de viață a bateriei. Ecranul electrocardiografului afișează traseul EKG pentru derivaţia selectată în timpul înregistrării și informaţii referitoare la viteză şi amplitudine. Confortul utilizatorului este asigurat de simplitatea în operare și de realizarea examinării prin acţionarea unui singur buton.

BTL-Cardiology-ECG_S-line_-pl
Arată produsele