Română
Urmărește-ne pe:

caracteristici principale

BTL_cardiology_SDS_Minimize-misdiagnoses_icon_v4

Eliminarea Rezultatelor Fals Pozitive

Sindromul inimii de atlet se regăsește la peste 60% dintre atleți. Acesta reprezintă o asociere de modificări structurale și funcționale la nivelul cordului. Apare în rândul persoanelor care depun efort fizic intens pentru o perioadă lungă de timp. Utilizarea Criteriilor Seattle reduce erorile de diagnosticare de la 17% la 4,2%.

BTL_cardiology_SDS_98_sensitivity_icon_v3

Diagnosticare automată cu acuratețe a interpretării de 98%

Rezultatele testelor clinice, realizate timp de 2 ani la Charles University Hospital, Praga, au fost prezentate în 2015 în cadrul Conferinței Asociației Europene de Cardiologie Pediatrică.

BTL_cardiology_SDS_Evaluation_Time_icon_v2

Evaluare în 5 minute

În timpul testelor prospective 71% din înregistrări au fost evaluate de către medici în mai puțin de 5 minute, 55% dintre acestea fiind evaluate în mai puțin de 2 minute.

BTL_cardiology_SDS_visualized-results_icon_v2

Vizualizare Unică pentru o Interpretare Rapidă și Ușoară

Modulul BTL CardioPoint® SDS este singurul software care permite vizualizarea în detaliu a oricărui aspect patologic din cadrul înregistrării EKG conform Criteriilor Seattle. Bătăile selectate sunt afișate în detaliu comparativ cu limitele interactive de normalitate astfel încât patologiile să poată fi vizualizate cu ușurință.

BTL_cardiology_SDS_Seattle-criteria-compliance_icon_v2

100% Conform Criteriilor Seattle

Având la bază Criteriile Seattle, modulul BTL CardioPoint® SDS oferă o interpretare automată a 18 criterii de evaluare, analizând peste 90 de parametri ai semnalului EKG. În conformitate cu Criteriile Seattle, măsurătorile se fac direct pe complexul P-QRS-T selectat.