Română
Urmărește-ne pe:

Caracteristici principale

Unified_cardiology_platform_3

Platformă Unică de Cardiologie

BTL CardioPoint reprezintă soluția software optimă care integrează modulele de testare la repaus, testare la efort, holter EKG, monitorizare presiune arterială și spirometrie într-o platformă unică. Toate aceste module utilizează același stil de interfață și aceeași modalitate de control. După utilizarea unui modul, este foarte ușoară utilizarea celorlaltor module.

One_patient_database

Bază de date unică

Toate modulele (de examinare) BTL CardioPoint utilizează o singură bază de date de pacienți. Datorită configurației sale, toate procedurile comune (cum ar fi crearea unui nou pacient, începutul unei noi examinări) sunt foarte ușor de folosit. De asemenea sunt disponibile funcții avansate, cum ar fi backup-ul datelor, exportul în diferite formate.

Userinterface_customization

Interfață personalizabilă de către utilizator

Software-ul dispune de o interfață complet personalizabilă, astfel încât configurația și pașii de lucru să fie adaptați cu ușurință. Graficele, tabelele, traseele EKG sau alte ferestre pot fi adăugate, mutate sau eliminate. BTL CardioPoint este software-ul care se adaptează cerințelor utilizatorului.

BTL-CardioPoint-NET_logo_pl

Operarea în rețea

Software-ul BTL CardioPoint poate fi folosit ca o soluție de rețea pentru clinicile mari și spitalele care necesită o soluție foarte bună pentru gestionarea bazelor de date și examinarea rapidă și eficientă a pacienților. De asemenea, datele pot fi transmise și către alte calculatoare din rețea și exportate către alte sisteme medicale. Pentru acest lucru au fost implementate diferite protocoale de comunicare, cum ar fi HL7, DICOM sau GDT.

PRODUSE

BTL-CardioPoint_ECG_logo

EKG la repaus

Software-ul BTL CardioPoint EKG reprezintă o completare pentru oricare dintre electrocardiografele BTL. Acesta permite compararea înregistrărilor EKG, transmiterea lor către alte calculatoare din rețea și exportarea către alte sisteme medicale. Modul simplu de operare îl recomandă pentru utilizarea inclusiv în camerele de primiri urgențe.

Arată produsele
BTL_CardioPoint_SDS_logo_2

Prevenția Morții Subite Cardiace

Modulul BTL CardioPoint® SDS este un instrument unic pentru prevenția morții subite cardiace, fiind principala cauză a mortalității în timpul activităților fizice intense la tineri. Pentru un maxim de confort, modulul BTL CardioPoint® SDS a fost integrat într-un examen EKG de rutină. Principalele sale avantaje sunt: evaluarea rapidă a EKG-ului specific sportivilor, sensibilitate excelentă și perspectivă în detaliu a rezultatelor.

Arată produsele
BTL-CardioPoint-CPET-logo

CPET

Acuratețea măsurătorii, opțiunile de diagnosticare și operarea ușoară fac ca sistemul BTL CardioPoint® CPET (CardioPulmonary Exercise Test – test de efort cardiopulmonar) să poată fi folosit în mai multe tipuri de unități medicale. Sistemul BTL CardioPoint® CPET îi oferă terapeutului rezultate precise afișate într-o interfață modernă și ușor de utilizat.

Arată produsele

Testare la efort

BTL CardioPoint Ergo este o nouă generație de sisteme computerizate avansate pentru testarea la efort. Operarea simplă și numărul de opțiuni automate le permit medicilor să se concentreze pe pacienți în timpul testului. Opțiunile avansate de diagnosticare ajută la obținerea de informații pentru a previziona corect riscul de CAD (coronoropatii).

BTL-CardioPoint_ergo_logo
Arată produsele

Holter EKG

BTL CardioPoint-Holter a fost special creat pentru a economisi timpul medicului. Pe lângă calitatea excelentă a semnalului, care este esențială în înregistrarea Holter, acesta mai oferă și o serie de instrumente unice de verificare a rezultatelor. În acest fel este posibilă evaluarea înregistrărilor Holter într-un timp scurt și cu o precizie maximă.

BTL-CardioPoint_holter_logo
Arată produsele

ABPM

BTL CardioPoint-ABPM îndeplinește toate criteriile actuale de monitorizare profesională. Dispozitivul are greutate și dimensiuni reduse, operarea este silențioasă, iar software-ul este ușor de utilizat. Măsurarea exactă a presiunii arteriale este garantată de metoda unică de “dezumflare în trepte”

BTL-CardioPoint_ABPM_logo
Arată produsele

Spirometrie

Combinația dintre pneumotahograful BTL și software-ul CardioPointBTL transformă orice computer într-un spirometru extrem de sofisticat. Pe lângă funcțiile comune, spirometrul permite compararea rezultatelor examinării, configurarea rapoartelor finale sau distribuirea datelor de examinare cu alte calculatoare din rețea.

BTL-CardioPoint_spiro_logo
Arată produsele