Română
Urmărește-ne pe:

Be Flexi. Be unlimited.

Imaginați-vă un EKG de mici dimensiuni care vă oferă flexibilitate nelimitată. Dispozitivul EKG transmite înregistrările wireless către platforma BTL CardioPoint și devine un sistem flexibil care vă simplifică activitatea nu numai în spital sau în cabinete medicale, ci oriunde.

473×245_FLEXI_unit

Principalele caracteristici

BTL_ICON_unlimited-mobility3

Mobilitate nelimitată

Nu contează dacă pacientul se află într-un cabinet medical sau în altă parte; EKG-ul wireless vă permite să rămâneți conectat. Descoperiți un EKG wireless de mici dimensiuni care oferă libertate atât dvs. cât și pacientului.

BTL_ICON_excellent-ECG-readability

EKG cu o lizibilitate excelentă

Stabilitatea liniei de bază și vizibilitatea clară a tuturor parametrilor importanți de la undele P până la ultimele niveluri ale QRS fac ca semnalul EKG al aparatului BTL să fie extraordinar.

BTL_ICON_052_target_2_RGB

Diagnostic precis

BTL CardioPoint vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a lua cu ușurință o decizie privind tratamentul; semnal EKG clar și instrumente unice de diagnosticare, indiferent dacă pacientul dvs. este copil, sportiv sau un vârstnic.

ikony_Simple_Adaptive_transparent_2_ch

Simplu și adaptabil

Interfața de utilizator a BTL CardioPoint este optimizată pentru click-uri ușoare cu mouse-ul. Înregistrările EKG pot fi partajate cu alte calculatoare din BTL NETwork și exportate în sisteme terțe folosind protocoalele HL7, DICOM sau GDT. Datorită acestor caracteristici, software-ul este ușor de utilizat și perfect adaptat la anumite fluxuri de lucru clinice.

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

Hărțile ST

Hărțile ST ajută la recunoașterea imediată a patologiilor comune asociate cu segmentul ST. Hărțile ST sunt singura modalitate de a valida elevația ST reflectată care indică infarctul miocardic posterior.

BTL-Cardiology_QT-module2

Modulul QT

Modulul QT evaluează sindromul QT lung care adesea poate fi responsabil de decesul cardiac subit. Acesta utilizează o metodă tangentă care este adecvată mai ales în cazul măsurătorilor QT cu valori mai mari ale ritmului cardiac, atunci când nu există nicio revenire clară la linia de bază sau dacă undele T au două vârfuri.

BTL-Cardiology_ECG_comparison

Comparația EKG

Orice înregistrare EKG poate fi comparată cu o altă înregistrare a aceluiași pacient din software-ul BTL CardioPoint-EKG. Comparația EKG serială vă permite să evaluați tratamentul pacientului urmărind rezultatele testului în timp.

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

Software-ul BTL CardioPoint este o soluție versatilă și completă care integrează EKG-ul, testul de efort, Holter-ul, ABPM și spirometria într-o singură platformă unificată. Numărul său de configurații posibile de diagnoză, grafică și de rețea îl transformă într-un software care se adaptează la utilizator,deci nu utilizatorul trebuie să se adapteze la software.

Galerie