Română
Urmărește-ne pe:

Depășește-ți limitele. Fii FLEXI.

Noul sistem BTL reprezintă un progres în testul de efort EKG. Nu contează dacă efectuați testele într-un laborator sau pe teren. EKG-ul wireless vă permite să rămâneți conectat cu pacientul dvs. oriunde. Faceți cunoștință cu cel mai modern test de efort wireless care oferă o flexibilitate excepțională și cel mai bun semnal EKG.

473×245_FLEXI_unit

Principalele caracteristici

BTL_ICON_Excelent-signal-quality

Calitate excelentă a semnalului

EKG-ul wireless care se poziționează pe corpul pacientului în timpul exercițiului reduce artefactele de mișcare și vă permite să monitorizați activitatea cardiacă chiar și în cazul întreruperii forțate a testului datorită unei complicații medicale.

BTL_ICON_variability-in-testing

Variabilitate în testare

Cu cât mobilitatea BTL Flexi crește, cu atât vă oferă și mai multe posibilități de a alege exercițiul adecvat, cum ar fi urcarea pe scări sau alergarea în aer liber.

BTL_ICON_042-result_RGB

CardioPoint vă ghidează

Concentrați-vă asupra pacientul dvs. și lăsați software-ul să vă ghideze pe parcursul întregului proces al testului. BTL CardioPoint a fost dezvoltat pe baza celor mai recente recomandări!

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

Hărțile ST

Hărțile ST ajută la identificarea semnelor de ischemie mult mai rapid decât semnalul EKG însuși. Modul în care derivațiile ST sunt afișate în hărțile ST respectă topologia inimii naturale și detectează cu ușurință evenimentele legate de ST.

BTL-Cardiology_QT-module2

Modulul QT

Măsurători precise ale intervalului QT - chiar este posibil acest lucru? Sigur că da, cu modulul nostru QT. Chiar dacă nu există o revenire clară a undei T la linia de bază, modulul QT realizează în continuare măsurători exacte și permite observarea adaptărilor intervalului QT la creșterea ritmului cardiac.

BTL-Cardiology_Risk-scoring

Scorul de risc

Instrumentul de evaluare a riscurilor utilizează rezultatele examinării pentru a prezice automat riscul de mortalitate al pacientului și pentru a defini riscul bolii coronariene (bolii arteriale coronariene).

 

 

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

Software-ul BTL CardioPoint este o soluție versatilă și completă care integrează EKG-ul, testul de efort, Holter-ul, ABPM și spirometria într-o singură platformă unificată. Numărul său de configurații posibile de diagnoză, grafică și de rețea îl transformă într-un software care se adaptează la utilizator,deci nu utilizatorul trebuie să se adapteze la software.

Galerie