Română
Urmărește-ne pe:

PRODUSE

BTL-6000_Super_Inductive_System_Elite_pl

BTL-6000 Super Inductive System Elite

  • Frecvență până la 150 Hz
  • Intensitate până la 2.5 Tesla
  • Aplicator cu tehnologie patentată
  • Touch screen color de 8.4”
Arată produsele

Caracteristici și beneficii

• Frecvență până la 150 Hz
• Intensitate până la 2.5 Tesla
• Aplicator cu tehnologie patentată
• Monitorizare a calității impulsurilor
• Operare intuitivă cu touch screen color
• Protocoale RAPIDE
• Navigare părți anatomice
• Bază de date pacienți
• Protocoale predefinite și enciclopedie terapeutică
• Braț cu șase articulații
• Suport mobil

APLICATOR CU TEHNOLOGIE BREVETATĂ

Sistemul Superinductiv BTL reprezintă o soluție unică de înaltă generație. Designul ingenios al bobinei din aplicator permite desfășurarea lină a terapiei aplicate cu acest dispozitiv, chiar și în condiții solicitante de operare, precum cele ce presupun frecvențe de până la 150 Hz și o intensitate de până la 2,5 T. De asemenea și sistemul de răcire al bobinei este unul unic, ce permite o răcire extrem de eficientă și asigură posibilitatea unor timpi terapeutici prelungiți, chiar și atunci când funcționează la valori ce solicită dispozitivul la maximum.;

Atât aplicatorul, cât și brațul cu șase articulații, sunt sincronizate până la ultimul detaliu. Pentru setarea ușoară și precisă a diferitelor tipuri de tratament, aplicatorul este dotat cu un mâner confortabil și este atașat la dispozitiv printr-un braț cu 6 grade de mișcare. Acest braț permite așezarea aplicatorului în orice poziție doriți.

Super_Inductive_System_applicator_technology_RO

Aplicatorul

SIS_Focused_and_planar_field_applicators_RO

Distribuția Câmpului Electromagnetic

Câmpul electromagnetic emis de către aplicatorul cu tehnologie patentată asigură administrarea precisă a terapiei în zone situate adânc în țesut, emițând, în același timp, o energie cu intensități de până la 2,5T.

Rezultate medicale

MANAGEMENTUL DURERII CU FRECVENȚE SPECIFICE

Gama variată de frecvențe face ca Sistemul Superinductiv BTL să poată fi indicat în toate stadiile afecțiunilor dureroase. Managementul acestora se bazează pe trei teorii diferite de control al durerii. Fiecare dintre acestea variază în spectrul frecvenței. Terapia cu SIS determină, așadar, ameliorarea imediată a tuturor stadiilor afecțiunilor dureroase, fie acestea cronice sau acute.

SIS_medical_background_graph_RO

Graficele indică o reducere a durerii după 5 până la 10 terapii cu Sistemul Superinductiv BTL. Rezultatele sunt demonstrate pe Scala Vizuală Analogă. 87 % dintre participanți au raportat o scădere a durerii*

* KAZALAKOVA, Krasimira, Prof. Repetitive Peripheral Magnetic Stimulation as Pain Management Solution in Musculoskeletal and Neurological Disorders – A Pilot Study (Stimularea magnetică periferică repetitivă ca soluție de management al durerii în afecțiunile musculoscheletale și neurologice – Un studiu pilot)

 

MOBILIZAREA ARTICULARĂ

Mobilizarea articulară este obținută prin intermediul contracțiilor repetitive ale mușchilor din jurul capsulei articulare. Aceste contracții repetitive înlocuiesc mobilizarea articulară manuală, fapt ce determină restaurarea jocului articular.

VINDECAREA FRACTURILOR

Câmpul electromagnetic de înaltă intensitate sporește circulația sangvină în zona afectată și susține formarea calusului fibrocartilaginos. Astfel, se începe procesul progresiv de mineralizare a matricei cartilaginoase și de remodelare osoasă.

MIOSTIMULAREA

Interacțiunea câmpului electromagnetic în interiorul țesutului neuromuscular determină depolarizarea nervoasă și contractile musculare. Astfel, în funcție de frecvența de stimulare selectată, se pot obține efectele de facilitare sau fortificare musculară.

REDUCEREA SPASTICITĂȚII

Inhibarea unui tonus muscular crescut se obține prin influențarea controlului tonusului muscular la nivel medular. Acest mechanism este indicat pentru tratamentul deficiențelor motorii de origine centrală, în care apar fenomenele de spasticitate.