Română
Urmărește-ne pe:

PRODUSE

Terapie cu ultrasunete

BTL oferă cele mai avansate dispozitive de terapie cu ultrasunete - aplicatorul unic indepedent HandsFree Sono® și capetele de ultrasunete ergonomice cu control vizual al contactului. 

BTL_Ultrasound_HandsFreeSono_pl

Electroterapie

BTL oferă cele mai avansate dispozitive de electroterapie disponibile pe piață cu cea mai variată gamă de forme de curent de medie și joasă frecvență.

BTL_Electrotherapy_electrodes_pl

Terapie laser

Laserele BTL includ un larg spectru de aplicatori cu două lungimi de undă și nivel de intensitate ajustabil ce oferă terapeutului posibilitatea de a ajunge la eficiența maximă de tratament.

BTL_Laser_cluster_pl

Magnetoterapie

BTL reprezintă un sistem de magnetoterapie foarte puternic. Aplicatorii de magnetoterapie folosesc tehnologia Focused Magnetic FieldTM (câmp magnetic focalizat). Acest sistem integrat crește siguranța terapeutului, menținând, în același timp, un efect terapeutic constant asupra pacientului.

BTL_Magnetotherapy_solenoid_pl

Unități combinate

Dispozitivele din gama BTL de fizioterapie permit combinația de electroterapie, ultrasunete, laser și magnetoterapie într-o singură unitate.

BTL_Combined-units_v2_pl
BTL_Shortwave-Diathermy_v2_pl

Diatermie cu unde scurte

BTL-6000 Shortwave este un dispozitiv de ultimă generație pentru terapia termică de înaltă frecvență. Folosirea energiei de înaltă frecvență pentru terapia termică are avantajul de a oferi o penetrare mai adâncă față de metodele convenționale, precum împachetările la cald, băile sau lumina infraroșie.

Arată produsele
BTL_Microwave-Diathermy_v2_pl

Terapie cu microunde

BTL-6000 Microwave este un aparat de terapie continuă și de impulsuri cu microunde. Terapia cu microunde este simplu de aplicat, datorită aplicației unipolare.

Arată produsele
BTL_Traction-unit_pl

Terapie prin tracțiune

BTL-16 Plus este un dispozitiv de tracțiune potrivit pentru terapia cervicală și lombară. Terapia prin tracțiune este un tratament des folosit pentru durerile de gât și spate.

Arată produsele
BTL_Heat-therapy_pl

Terapie termică

BTL-25 L și BTL-25 XL reprezintă o soluție inteligentă și eficientă pentru terapia termică. Aceste dispozitive combină două dintre cele mai populare terapii cu căldură: băile cu parafină și împachetările calde.

Arată produsele