Română
Urmărește-ne pe:

PRODUSE

BTL-5000_SWT-Power

BTL-5000 SWT Power

Cel mai puternic dispozitiv de unde de șoc radiale, folosind până la 5 bari presiune și frecvență înaltă până la 22Hz. Acesta are un sistem modular unic, care permite un upgrade ulterior cu alte terapii.

Arată produsele

BTL-6000 SWT Topline

Cel mai puternic dispozitiv shockwave portabil de pe piață, permite folosirea unei presiuni de până 5 bari și frecvență de până la 20 Hz. Este ușor de transportat datorită compresorului încorporat, sau poate fi păstrat pe suportul mobil elegant.

BTL-6000_SWT-Topline
Arată produsele

BTL-6000 SWT Easy

Dispozitiv cu utilizare ușoară cu interfață LED. 7 protocoale prestabilite acoperă cele mai frecvente indicații. Cu 4 bari și 15 Hz acest dispozitiv oferă aceeași ergonomie și portabilitate la un preț mai mic.

BTL-6000_SWT-Easy
Arată produsele

High Intensity Laser & Shockwave Therapy

Combinarea terapiei Shockwave cu cea a Laserului de Înaltă Intensitate permite maximizarea rezultatelor terapeutice și grăbirea procesului de vindecare. Se poate folosi doar terapia cu unde de șoc sau cea cu laser sau combinate într-o sesiune de tratament pentru rezultate extraordinare.

BTL-5000_SWT-Power_HIL
Arată produsele

Caracteristici şi beneficii

• Presiune înaltă de până la 5 bari
• Frecvență înaltă de până la 22 Hz
• Interfață tactilă – Operare intuitivă cu ecran tactil color
• Ușor de folosit de către terapeut – enciclopedie terapeutică cu imagini anatomice color, protocoale prestabilite de către utilizator pentru utilizatorii experimentați
• Aplicatori ergonomici pentru folosirea confortabila – ergonomia dezvoltată de utilizatorii
• Sistem modular – până la 4 terapii diferite într-o singură unitate (seria 5000)
• Cel mai puternic dispozitiv shockwave portabil de pe piață (seria 6000)

Context medical

SWT_DR-graph-effects_RO_tc

Terapia extracorporală cu undă de șoc (în contrast cu litotripsie) nu este folosită pentru dezintegrarea țesutului, ci mai degrabă pentru a provoca efecte biologice interstițiale și extracelulare microscopice, care includ, de exemplu regenerarea țesutului. Aplicarea undelor de șoc duce la creșterea semnificativă a expresiei indicatorilor de creștere, cum ar fi eNOS, VEGF, PCNA și BMP. Vasele de sânge nou formate îmbunătățesc alimentarea cu sânge și oxigenarea țesutului, care duc la o vindecare mai rapidă. De asemenea, undele de șoc duc la activarea celulelor care susțin inversarea inflamației cronice. Alte efecte incluse ar fi stimularea producției de colagen, dizolvarea fibroblastelor calcifiate și dispersia “substanței P” care este mediator al durerii.