Română
Urmărește-ne pe:

BTL-4000 Smart & Premium a primit aprobarea
FDA

Linia pentru electroterapie și terapia cu ultrasunete și laser BTL-4000 Smart & Premium a primit aprobarea FDA. Acest sistem de terapie unic și compact își găsește întrebuințarea în special în tratamentul durerilor sistemului musculoscheletal și al afecțiunilor ce provoacă aceste dureri. Aceste terapii acționează asupra țesutului tratat aflat în toate stadiile de durere, de la acută la cronică, și sunt de mare folos în timpul procesului de vindecare. 

O inovație crucială a întregii game de dispozitive este dată de posibilitatea de aplicare a ultrasunetelor fără operator, datorită tehnologiei unice cu câmp rotativ care a fost implementată în noul aplicator de ultrasunete HandsFree Sono®. Procesorul controlează trecerea de la un cristal la altul în aplicator, fapt ce simulează mișcarea efectuată de mâna terapeutului, permițând în același timp distribuirea omogenă a dozei de ultrasunete în zona tratată.

Aprobarea FDA demonstrează că BTL-4000 Smart & Premium reprezintă o componentă fundamentală pentru tratarea eficientă a sistemului musculoscheletal și a afecțiunilor asociate cu acesta. Abordarea terapeutică inovatoare este esențială pentru a putea progresa în procesul de dezvoltare și fabricare a produselor medicale.

BTL-4000_Premium_unit_top_image_2-3-tc