Română
Urmărește-ne pe:

BTL a susținut echipele naționale de fotbal din Portugalia și Cehia la EURO 2016

Franța

Compania BTL este mândră de a fi putut ajuta echipele naționale de fotbal din Cehia și Portugalia la EURO 2016. Cupa UEFA 2016 s-a ținut din data de 10 iunie 2016 până pe 10 iulie 2016 în 10 orașe din Franța. Cele mai bune tehnologii BTL i-au ajutat pe jucători să se relaxeze după meciurile solicitante și să le ofere energie pentru a obține cele mai bune rezultate în meciurile ce au urmat. 

Laserul BTL de înaltă intensitate și BTL TR-Therapy, terapia prin radiofrecvență s-au dovedit a fi eficiente în prevenirea, regenerarea rapidă și tratamentul afecțiunilor acute. Jucătorii au primit tratament ori de câte ori au avut nevoie să-și detensioneze mușchii și să se pregătească pentru meciurile cruciale în urcarea spre marea finală. 

Finala s-a jucat între echipa franceză și cea portugheză cu o luptă dificilă ce a părut echilibrată. Deși Franța se afla pe teren propriu și a avut multe ocazii de gol, titlul de campioană a Europei a fost decis de un gol marcat în prelungiri. Portugalia a înfrânt Franța cu 1-0, dominând jocurile UEFA EURO XI ca niște eroi cuceritori, chiar dacă renumitul fotbalist Ronaldo a stat pe teren doar 23 de minute. BTL s-a bucurat nespus să poată susține echipa portugheză în calea sa spre trofeul EURO și să poată contribui la victoria acesteia. 

Fizioterapeutul echipei naționale cehe Martin Janousek a confirmat eficiența laserului BTL de înaltă intensitate și a terapiei BTL TR-Therapy: „Aceste terapii au un domeniu de aplicare vast și ne ajută la prevenirea și tratarea afecțiunilor acute, în ceea ce-i privește atât pe jucătorii echipei naționale de fotbal, cât și pe echipa de medici.“  Acesta le-a administrat tratamente mai multor fotbaliști cehi celebri, precum Petr Cech, Tomas Sivok, David Limbersky, dar și celorlalți.

Le mulțumim echipelor naționale de fotbal din Portugalia și Cehia pentru că au ales dispozitivele de top de la BTL ce le-au ajutat să se pregătească pentru și să se recupereze la Euro 2016!

Urmăriți felul în care s-au bucurat jucătorii cehi de aceste terapii.