Română
Urmărește-ne pe:

BTL la Congresul ESPRM 2016 din Portugalia

Vă mulțumim pentru prezența la cel de-al 20-lea Congres European de Medicină Fizică și Recuperare 2016 din Portugalia.  În calitatea sa de participant la congres, BTL a instalat un stand în care a prezentat atât cele mai noi produse, cât și pe cele bine-cunoscute și chiar le-a oferit terapii demonstrative vizitatorilor.
 

ESPRM_thanks_therapy1
ESPRM_thanks_therapy2

În cadrul congresului, au fost prezentate o serie de lucrări științifice, cazuri și studii clinice, printre care s-au aflat și prezentarea și workshop-ul oferite de Prof. Elena Illeva MD. și Efthimios Kouloulas MD. cu privire la terapia BTL Shockwave. În prezentarea acestora cu numele„Terapia Shockwave în medicina fizică și recuperare“, Dr. Kouloulas și Prof. Illeva au subliniat efectele analgezice și anti-inflamatoare imediate ale terapiei Shockwave și au arătat aceste beneficii oferind exemplul epicondilitei ulnare, inclusiv printr-un caz clinic și o demonstrație parțială pe un voluntar din rândul participanților la congresul ESPRM.


Vă mulțumim pentru prezența la Congresul ESPRM din Lisabona, Portugalia.  Urmăriți evenimentele noastre și veniți să ne vizitați cu următoarea ocazie.