Română
Urmărește-ne pe:

“Cel mai bun” Campionat European de Atletism din toate timpurile

Campionatul European de Atletism 2018 de la Berlin s-a desfășurat în perioada 6 - 12 august 2018, iar BTL nu putea să-l rateze! Președintele Campionatului European de Atletism, Svein Arne Hansen a declarat la conferința de presă de închidere ținută pe Stadionul Olimpic: “Îți mulțumesc, Berlin. Ne-ai oferit cel mai frumos Campionat European din toate timpurile, cu siguranță.”

Au participat în total un număr de 4500 de sportivi de elită din 52 de națiuni care s-au întrecut timp de 10 zile la 7 sporturi diferite în 2 orașe. Sportivii care au concurat pe Stadionul Olimpic din Berlin au avut șansa să experimenteze și să beneficieze de terapiile BTL oferite la fața locului.

BTL, în colaborare cu Kanzlsperger, a dat startul mai devreme, cu două zile de antrenament, instruire și prezentări cu demonstrații practice ale diferitelor terapii BTL, inclusiv tehnologiile Super Inductive System , Lymphastim , BTL-4000 Premium Ultrasound  și altele. Ziua 1 a fost dedicată fizioterapeuților germani care au oferit serviciile medicale generale la eveniment, iar Ziua 2, medicilor și fizioterapeuților echipei naționale. Apoi, toată lumea a avut posibilitatea de a folosi dispozitivele BTL pe parcursul antrenamentelor, precum și la competițiile propriu-zise.

Suntem mândri că am participat la Campionatul European de Atletism 2018 de la Berlin! Consultați galeria foto de mai jos.

Pentru mai multe informații privind noutățile BTL, urmăriți pagina noastră de Facebook BTL Industries.