Română
Urmărește-ne pe:

Cea de-a XXVII-a ediție a Conferinței Isokinetic Medical Group

Rezultatele medicinei sportive în fotbal

2 – 4 iunie 2018  
Camp Nou, Barcelona, Spania

FMS_Football_Medicine_Outcomes_2018_header

  
Doriți să aflați mai multe despre rezultatele efective ale aparatelor BTL? Să vedeți cele mai noi tehnologii și beneficiile acestora în domeniul medicinei sportive? Să testați terapiile BTL pe propria persoană? Veniți să ne vizitați la stadionul Camp Nou din Barcelona! Ne puteți găsi la standul nr. 8, pe tot parcursul evenimentului, și la workshop-ul pe care îl organizăm pe 3 iunie între orele 17:00 – 18:30, dedicat tehnologiei de ultimă generație Super Inductive System. 

Vorbitori:

Nuno Loureiro, MD
DFC Paços de Ferreira
Partea teoretică

Victor Miguel del Potro, PT 
Federația Regală Spaniolă de Fotbal
Partea practică

Bernabe Machio, PT
Clinica Fiziocit
Partea practică

Álvaro García del Campo, PT
Clinica Fisiocit
Partea practică


Tot anul acesta, BTL va participa la conferința de renume mondial despre medicina sportivă. Conferința anuală Isokinetic Medical Group desfășurată pe stadionul Camp Nou, ce găzduiește campioana la fotbal FC Barcelona, se va concentra pe progresele medicinei sportive în fotbal. Suntem învingători? Chiar reușim să obținem rezultate reale măsurabile?

Rezultatele măsurabile reprezintă cheia definirii progresului în aproape orice domeniu imaginabil. În fotbal, cu precădere, reprezintă cheia definirii rapidității cu care sportivul se poate recupera în urma accidentărilor sportive, își poate trata durerea și se poate alătura din nou echipei. De aceea, BTL va participa la conferință cu workshop-ul despre tehnologia Super Inductive System. 

Super Inductive System este un dispozitiv de fizioterapie și recuperare medicală de încredere. Acesta ameliorează durerea de orice natură cu ajutorul capacității sale de a focaliza mai multe teorii de control al durerii, datorită tehnologiei unice a aplicatorului și a modulației în frecvență. Influențând în mod favorabil sistemul musculoscheletal prin contracția și relaxarea musculară și controlând durerea prin stimularea sistemului nervos, dispozitivul tratează numeroase afecțiuni comune în medicina sportivă, precum întinderile, rupturile și spasmele musculare, sindromul de impingement, blocajele articulare și chiar fracturile.

Pentru a se putea măsura rezultatele tratamentului cu Super Inductive System, au fost conduse o serie de studii care au demonstrat că dispozitivul ameliorează durerea și îi ajută pe jucătorii de fotbal să rămână în joc. 

Am participat la Conferința Isokinetic Medical Group din 2017 și așteptăm cu interes să vă întâlnim și anul acesta! FC Barcelona, Isokinetic Medical Group și FIFA și-au unit forțele pentru a organiza cea mai mare conferință de medicină sportivă din 2018! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului.

BTL_Isokinetic_Barcelona_04-2018_studies

Observați modul prin care tehnologiile noastre ajută jucătorii de fotbal să se recupereze după antrenament