Română
Urmărește-ne pe:

Laserul de înaltă intensitate - Un mare succes în China

BTL China a ținut un seminar cu tema “O nouă tehnologie în managementul durerii – Terapia non-invazivă cu laser de înaltă intensitate” pentru lansarea noului laser BTL de înaltă intensitate pe piața chineză

De la fondarea sa în Shenzhen (sediu central), BTL China a crescut considerabil atât în ceea ce privește numărul de dispozitive, cât și cel de agenții. Obiectivul său este acela de a le oferi clienților cele mai bune dispozitive și servicii. De aceea, portofoliul vast de produse pentru fizioterapie al BTL China s-a extins acum pentru a cuprinde dispozitivul BTL-6000 High Intensity Laser.
Cu această ocazie specială, BTL China a organizat pe 16 aprilie 2016 seminarul O nouă tehnologie în managementul durerii – Terapia non-invazivă cu laser de înaltă intensitate” la Hotelul Sheraton din Shanghai. Mulți experți locali și din străinătate au fost invitați să-și împărtășească experiențele în tratamentul cu laserul BTL de înaltă intensitate. La eveniment au participat mai mult de o sută de experți chinezi interesați de această tehnologie inovatoare.
Gazda evenimentului a fost Prof. He Yugong, directorului Departamentului de Recuperare de la Primul Spital Afiliat din cadrul Universității Zhengzhou.

01Professor-He-Yugong_web
02Professor-Groeber_web

De-a lungul timpului, s-au efectuat numeroase studii, atât cu privire la principiile fizice ale laserului de înaltă intensitate, cât și la eficacitatea acestuia în domeniile fizioterapiei și ortopediei. Profesorul Hans-Joerg Groeber nu a prezentat numai istoria, ci și principiile tehnice și opțiunile de aplicații clinice pe care le oferă laserul de înaltă intensitate
Profesorul Groeber are o vastă experiență în lucrul cu diferite dispozitive de fizioterapie. Pregătirea sa profesională a început odată cu obținerea diplomei de Fizioterapie și Profesor de Educație Fizică. De atunci, acesta a avut contact cu fizioterapia și dispozitivele medicale în nenumărate circumstanțe. A lucrat atât pentru clinici, cât și pentru instituții private de fizioterapie, iar, recent, a început să predea lecții de electroterapie, biomecanică și teoria educației fizice la o școală de fizioterapie din Germania.

Teoria despre laserul de înaltă intensitate a fost urmată de o prezentare făcută de către Dr. Yew Su Fe, președintele Asociației de Fizioterapie din Malaiezia și șefa Departamentului de Fizioterapie din cadrul Spitalului Clinic din Penang, cel de-al doilea spital ca mărime din Malaiezia. Dra Yew are o vastă experiență în tratarea a diferite afecțiuni cu laserul de înaltă intensitate. Prezentarea drei Yew a oferit publicului dovezi cu privire la efectul analgezic și de regenerare pe care îl are laserul de înaltă intensitate asupra pacienților săi’.
Dr. Liu, directorul Departamentului de Medicină Chineză și Recuperare al Celui de-al Treilea Spital Afiliat din cadrul Universității Medicale de Sud, și-a prezentat rezultatele studiilor pe care le desfășoară folosind laserul BTL de înaltă intensitate.

03Yew-Su-Fe_webv2
04Liu_web

Dr. Zhang Jian, director al Departamentului de Recuperare și director adjunct de Chirurgie a Coloanei Vertebrale din cadrul Spitalului din Zhongshan al Universității Fudan, a împărtășit la rândul său cazurile clinice tratate cu laserul BTL de înaltă intensitate. Pacienții săi au beneficiat de un efect de biostimulare datorat laserului de înaltă intensitate, care determină vindecarea și regenerarea mai rapidă după intervențiile chirurgicale și asigură o revenire imediată la activitățile cotidiene. Laserul de înaltă intensitate poate chiar să și prevină abordarea chirurgicală într-o serie de cazuri.
În urma prezentărilor, participanții au avut oportunitatea de a experimenta pe ei înșiși laserul de înaltă intensitate, în cadrul demonstrațiilor practice și al activităților de workshop. Prof. Groeber și dra Yew au oferit o explicație detaliată cu privire la procedura terapeutică, au făcut o demonstrație practică a felului în care se desfășoară terapia și au răspuns la întrebările provenite din public.

Atmosfera generală a serii a fost una de foarte mare implicare și apreciere. BTL China este mândră de a fi putut fi gazda unui astfel de eveniment ce le-a oferit profesioniștilor din toată China oportunitatea de a experimenta această tehnologie inovatoare pe care o reprezintă laserul BTL de înaltă intensitate. BTL China este mândră de a fi pus în contact experți din toată țara cu această tehnologie uimitoare, în speranța de a ajunge la cât mai mulți pacienți ce au nevoie de ea.

05Zhang-Jian_web

Lansarea laserului de înaltă intensitate în China 2016