Română
Urmărește-ne pe:

Lansarea NOULUI site pentru terapia Shockwave

Suntem bucuroși să vă anunțăm lansarea NOULUI site BTL pentru terapia Shockwave. BTL își dorește să le ofere clienților și pacienților săi știri de ultimă oră dovedite științific în domeniul terapiei Shockwave, așa că am reproiectat site-ul SWT. 

Noul site SWT vă oferă cele mai noi informații cu privire la ultimele cercetările din domeniu pentru mai multe tipuri de indicații în secțiunea Suport științific. Secțiunea Despre terapia Shokwave oferă informații detaliate despre Efecte medicale, Indicații, Secvențe terapeutice și alte lucruri pe care doriți sau trebuie să le știți despre terapia Shockwave. Efectele terapiei Shockwave și succesul acesteia sunt confirmate, apoi, de numeroși terapeuți și sportivi în secțiunea Referințe & testimoniale. Și, desigur, pentru a vă ține la curent cu evenimentele viitoare și cu ultimele știri, puteți accesa secțiunea Știri & evenimente

Puteți accesa noul site SWT la adresa at www.shockwavetherapy.eu.
Dacă aveți întrebări despre terapia Shockwave, nu ezitați să ne contactați, completând Formularul de contact.

Pentru portofoliul de produse, catalogul și informațiile tehnice SWT, accesați secțiunea despre terapia Shockwave http://www.btlnet.com/products-shockwave-therapy.

swt_web_printscreen_swt_5-3_tc