Română
Urmărește-ne pe:

Marea lansare a tehnologiei Super Inductive System din Malaezia

Suntem bucuroși să împărtășim cu dvs. momente de la marea lansare a tehnologiei Super Inductive System din Malaezia. Cu ajutorul tehnologiei Super Inductive System, domeniul recuperării fizice face un salt în viitor!

BTL_SIS_Grand_Launch_Malaysia-2018

  
Suntem pregătiți să vă expunem toate beneficiile pe care BTL Super Inductive System le aduce atât medicilor, cât și pacienților din toată lumea. La începutul lui 2018, am fost mândri să prezentăm această tehnologie pieței din Malaezia. Rămâneți în contact cu noi prin intermediul paginii noastre de Facebook sau de internet pentru a afla țările care îi vor urma Malaeziei pentru prezentarea tehnologiei BTL Super Inductive System. 

Tehnologia BTL Super Inductive System reprezintă o nouă etapă privind vindecarea și managementul durerii, fiind lansată în cadrul mai multor evenimente internaționale. Lectorii au dezvăluit ceea ce face ca tehnologia BTL Super Inductive System să fie atât de unică, motivele fiind susținute de numeroase rezultate clinice favorabile. 

Lectorul principal a fost doctorul german Konrad Boegelein, Lectorul principal a fost doctor german Konrad Boegelein, care este medic și director medical al unui centru de tratament medical ambulator multidisciplinar din landul Saxonia-Anhalt. Acesta a inființat un centru pentru copiii cu dizabilități mentale din Saxonia. Numeroasele proiecte științifice și cele 3 cărți publicate despre procedurile electroterapeutice în cadrul recuperării fizice fac dovada vastei sale experiențe. Boegelein a colaborat, de asemenea, și cu universități din Munchen, Lübeck, Jena, Minsk, San Diego și Los Angeles la o serie de studii clinice internaționale multi-centru.

Priviți filmarea lansării tehnologiei noastre de ultimă generație în Kuala Lumpur, Malaiezia!

  
Galerie