Română
Urmărește-ne pe:

PRODUS NOU: BTL-6000 TERAPIE PRIN TRACȚIUNE

1 Februarie, 2021

BTL_Blog_Article_3_banner_(960x600px)_EN100

 

BTL vă pune la dispoziție terapia prin tracțiune, o alternativă la terapia manuală ce aplică o serie de forțe mecanice de-a lungul coloanei vertebrale pentru a reduce durerea cronică de spate. Pe lângă tratarea coloanei și a gâtului, tracțiunea mai este folosită și în tratamentul fracturilor, însă principala sa funcționalitate este aceea de a ameliora durerea cervicală și lombară.

Dispozitivul BTL-Traction poate fi folosit în tratamentul afecțiunilor musculoscheletice, precum debordul discal, boala degenerativă a discului, boala degenerativă a articulațiilor, sindromul fațetelor articulare, hernia de disc, hipomobilitatea, durerea articulară, prolapsul discal, protruzia discală, durerea radiculară, spasmele musculare.

Cum funcționează? Pacienții vor fi fixați cu curele pe masa de decompresie, care se va mișca aplicând forțe asupra zonelor vizate. Printre rezultatele tracțiunii vertebrale se numără ameliorarea durerii, alinierea corectă a vertebrelor și decompresia articulațiilor. Tracțiunea vertebrală întinde mușchii și oasele spatelui pentru a combate efectele gravitației. În circumstanțele potrivite, acest lucru poate îmbunătăți considerabil felul în care se mișcă și se simt pacienții pe tot parcursul zilei.

Terapia este plăcută pentru pacient, datorită manevrării confortabile și a protocoalelor prestabilite, a sistemului inovator de curele și a setărilor avansate ale parametrilor în funcție de diagnostic. Aflați toate specificațiile produsului aici: https://www.btl.ro/tractiune.

Cu ajutorul altor terapii fizice, multe persoane se bucură de rezultate impresionante datorate tracțiunii vertebrale. Acest tratament reduce durerea, iar corpul este capabil să se vindece singur. Unele persoane au nevoie de terapia prin tracțiune vertebrală doar pentru o perioadă scurtă de timp. Altele trebuie să o urmeze pe tot parcursul vieții.