Română
Urmărește-ne pe:

Noul site pentru terapia cu laser de înaltă intensitate vă oferă toate informațiile de care ați putea avea nevoie

A apărut un nou site educațional ce continuă seria de succes a site-urilor pentru terapia Shockwave și terapia TR, site-ul BTL pentru terapia cu laser de înaltă intensitate. 

www.high-intensity-laser.com

Noul site pentru terapia cu laser de înaltă intensitate oferă un calculator unic ce vă permite să vedeți instant principala diferență dintre terapia BTL cu laser de înaltă intensitate și cea cu laser de intensitate joasă. Acest calculator vă permite să introduceți diferite valori pentru dozaje, suprafață și putere pentru ambele forme de terapie și să comparați timpul necesar al terapiei. 

Pe lângă această opțiune unică, pagina inițială a site-ului prezintă informații esențiale cu privire la această terapie, inclusiv studii științificereferințe și testimoniale de la doctori și terapeuți renumiți. 

Nu uitați să explorați informațiile despre laserul de înaltă intensitate și toate indicațiile pentru care este recomandat, clipurile care vă pot îndruma în administrarea tratamentului, explicațiile detaliate despre principiul de funcționare în mecanism de acțiune, precum și efectele de analgezie și biostimulare în efecte medicale

În cazul în care doriți să aflați și mai multe informații despre terapia BTL cu laser de înaltă intensitate, anunțați-ne completând Formularul de contact, iar noi ne angajăm să vă răspundem la toate întrebările. 

Pentru specificațiile tehnice ale produsului, catalog și alte materiale, accesați link-ul: www.btlnet.com/products-high-intensity-laser

HIL_microsite_printscreen_5-3_tc