Română
Urmărește-ne pe:

Premiul Red Dot Design 2014

 

BTL a primit unul dintre cele mai apreciate premii internaționale pentru design-ul de produs pentru dispozitivele sale de fizioterapie și estetică medicală. Combinând tehnologia și ingineria tehnică revoluționară cu un design contemporan mereu actual, produsele BTL de fizioterapie BTL-4000 Premium și BTL-6000 High Intensity Laser (precum și BTL-6000 SWT Topline și BTL-6000 Lymphastim Topline) i-au convins pe cei 40 de jurați experți în domeniu și, astfel, au câștigat renumitul premiul Red Dot Product Design. 
Vanquish, Protégé Intima și Protégé Elite au devenit două dispozitive de succes din portofoliul BTL de produse pentru estetica medicală.

Red-Dot-award_2014_v4_nd

PREMIUL RED DOT DESIGN
Premiul Red Dot Design este o recunoaștere internațională oferită pentru design-ul de produs de către Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Essen, Germania. Anual, încă din 1955, un juriu format din membri special aleși anunță cele mai bune design-uri pentru următoarele 3 categorii: design de produs, agenții de design și concepte de design. Câștigătorii sunt anunțați în cadrul unei ceremonii fastuoase, iar produsele câștigătoare sunt expuse în Muzeul Red Dot Design, fostul Complex Industrial Minier Zollverein, din Essen.

 

BTL
Compania BTL a fost fondată în 1993. În prezent, BTL este unul dintre principalii producători de echipamente medicale și estetice. Compania noastră este specializată pe trei segmente distincte ale acestei piețe: terapia fizică, cardiologia și estetica medicală.
Produsele BTL pentru terapie fizică sunt reprezentate de dispozitivele de electroterapie, laser, ultrasunete și magnetoterapie. Printre ultimele inovații se numără gamele de produse pentru terapia cu unde de șoc, diatermie și hidroterapie.
Divizia BTL de medicină estetică produce dispozitive de ultimă generație pentru remodelarea corporală, tonifierea pielii și reducerea ridurilor.

DISPOZITIVELE DE FIZIOTERAPIE PREMIATE
BTL-4000 PREMIUM este un dispozitiv pentru electroterapie și pentru terapiile cu ultrasunete și laser. BTL-600 High Intensity Laser prezintă o tehnologie revoluționară bazată pe principiul demonstrat al terapiei cu laser de joasă intensitate (LLLT). Puterea ridicată a acestuia, de până la 12W, permite o penetrare adâncă în țesut pentru tratamentul nelimitat al durerii.

Press Release

DISPOZITIVELE DE ESTETICĂ MEDICALĂ PREMIATE
Noul PROTÉGÉ ELITE oferă rezultate de durată pentru reducerea ridurilor și reîntinerirea pielii. Dispozitivul PROTÉGE INTIMA reprezintă primul sistem nechirurgical și neinvaziv pentru remodelarea labiilor și îmbunătățirea satisfacției sexuale. VANQUISH este un sistem revoluționar fără contact ce folosește tehnologia Selective RF™ pentru tratamentele non-invazive de remodelare corporală și de eliminare a grăsimii nedorite de pe corp. Procedurile nedureroase și adaptabilitatea perfectă la pacient au fost concepute special pentru a întâmpina nevoile centrelor medicale moderne.

Press Release