Robotic_rehabilitation_image_1641467929_original

Portofoliul BTL crește cu dispozitive robotice de reabilitare

BTL a finalizat prima sa tranzacție în domeniul dispozitivelor robotice de reabilitare.

BTL Industries, unul dintre cei mai mari producători mondiali de echipamente medicale în segmentele de terapie fizică, cardiologie și estetică medicală, a anunțat că a finalizat cu succes prima sa tranzacție în domeniul dispozitivelor robotice de reabilitare. Fondatorii și echipa Schepp medtech, compania austriacă de dezvoltare de dispozitive medicale, s-a alăturat BTL împreună cu robotul lor de ultimă generație PerPedes de antrenament pentru mers PerPedes pentru a îmbunătăți portofoliul de produse de fizioterapie deja foarte complex al BTL´lui.

Martin Petivoky, directorul M&A al grupului BTL, a adăugat: “Tranzacția recentă se încadrează pe deplin în obiectivul BTL de a căuta echipe de cercetare și dezvoltare talentate și experimentate ale căror vânzări de produse pot fi stimulate prin includerea lor în rețeaua extinsă de vânzări la nivel mondial a BTL. Suntem încântați să ne extindem capacitățile de R&D, astfel încât să putem veni cu alte soluții robotice pentru clienții noștri în perioada următoare”.

Key Contact: Ondrej Prouza, Product Manager, e-mail: prouza@btlnet.com.

Ultimele știri

Please be aware that some of the information / intended uses / configurations / accessories mentioned here are not available in your country. For more information contact your local distributor. This site is not intended for US customers.