SD-News_Header

Decompresia Vertebrală

O alternativă non-invazivă la chirurgia coloanei vertebrale

Atunci când clienții noștri se gândesc să investească într-o nouă tehnologie, aceștia doresc un echipament care să producă rezultatul clinic și de afaceri dorit, dar care, în același timp, să fie capabil să ofere rezultate excelente fără a irosi materiale, timp sau energie. Un dispozitiv cu această caracteristică este cel pe care îl dorim în clinica noastră.

Exemplul perfect de echipament eficient și eficace este Decompresia Vertebrală BTL, un dispozitiv potrivit în principal pentru tratarea afecțiunilor degenerative ale coloanei vertebrale, a durerilor lombare cronice și a herniilor de disc în zonele cervicale sau lombare.

SD-News-Article

Este o alternativă non-invazivă la chirurgia coloanei vertebrale, care tratează cauza și consecințele durerilor de spate. Caracteristici precum tratamentul cu eficacitate ridicată și țintirea avansată a segmentelor afectate fac ca acest tip de terapie să fie unic pe piața afecțiunilor legate de coloana vertebrală.

Cererea de terapii pentru durerile de spate este enormă. Este al treilea cel mai frecvent motiv pentru care se apelează la ajutor medical și până la 80% din populația activă cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani a avut dureri de spate în această perioadă a vieții. Nu doar numărul de pacienți este semnificativ. Conform datelor din SUA, impactul economic al problemelor de lombalgie se ridică anual la 635 de miliarde de dolari în costuri financiare totale, fără a fi rezolvate. (Dydyk et al., 2020)

SD-News-Article2

Achiziționarea de noi soluții tehnologice pentru clinica dumneavoastră poate părea inițial înfricoșătoare și nesigură. Întrebări de genul: ‘’Voi putea încorpora o nouă terapie în clinica mea’’ sau ‘’Când îmi voi obține rentabilitatea investiției?’’ sunt normale. Cheia pentru a fi un antreprenor de succes constă în depășirea fricii de a investi și în crearea unei strategii de afaceri.  

Cu toții dorim să ne vedem randamentul investițiilor (ROI) cât mai repede posibil. În zilele noastre, societatea ne împinge să vedem rezultate imediate și avem tendința de a avea mai puțină răbdare și consecvență. ‘Orice investiție pe care o facem și care se amortizează în mai puțin de 5 ani este un adevărat succes’, explică Kenny Escobar Urieta, proprietarul centrului de fizioterapie FisioKERS din Madrid, Spania.

‘Dacă calculăm ROI pe lună, constatăm că Decompresia spinală BTL este destul de amortizabilă. De ce? Pentru că știm deja că 80% din populație este candidată pentru acest tip de terapie și este un dispozitiv cu un mare potențial pentru o strategie de marketing interesantă.’ adaugă Kenny Escobar Urieta.

Cum să vinzi o nouă terapie pacienților tăi este întotdeauna un fapt care ne preocupă pe majoritatea dintre noi. ‘Preferăm să ne bazăm pe faptul că aparatul va aduce noi pacienți, va crește cifra de afaceri și va face centrul tău exclusivist’spune Sandro Izzo, manager de produse de fizioterapie BTL Italia. Acest dispozitiv oferă o oportunitate excelentă pentru colaborarea interprofesională (ortopedie, medici de reabilitare, fizioterapeuți) pentru a îmbunătăți practica și rezultatele asistenței medicale.

SD-News-5

Povești de succes despre ROI ne vin înapoi de la clienți care au cumpărat Decompresia Vertebrală și au monetizat-o deja. Strategiile lor de marketing diferă, dar se leagă printr-un element crucial. Deoarece majoritatea pacienților urmează 6-10 terapii, clienții noștri aleg să ofere vouchere, nu terapii unice. Clienții promovează produsul ca pe o alternativă reală la chirurgia spinală în publicitatea din presă, radio, televiziune, social media sau webinarii online!

Unii clienți folosesc strategia de a oferi pachete întregi de terapii pentru cele mai frecvente patologii. Rezultate mari și de lungă durată în patologiile coloanei vertebrale aduc Descompresia spinală BTL în combinație cu exerciții precum reeducarea stereotipurilor respiratorii și un program de întărire a nucleului, fără a uita de educația privind postura și ergonomia activităților de zi cu zi.

Doriți să discutați dacă aceasta este o investiție potrivită pentru clinicile dumneavoastră? Contactați-ne today.

Ultimele știri

Please be aware that some of the information / intended uses / configurations / accessories mentioned here are not available in your country. For more information contact your local distributor. This site is not intended for US customers.