R-Gait-News-cover

R-GAIT

Pentru pacienții cu accident vascular cerebral: Un dispozitiv din Offenburg (Germania) îi ajută pe cei care învață să meargă din nou

Traducere din source article

Primii pacienți au fost deja familiarizați cu dispozitivul de mers R-Gait de către personalul centrului de terapie Neuroaktiv din Offenburg. R-Gait (anterior Per Pedes) îi va ajuta pe pacienții cu accident vascular cerebral să se pună din nou pe picioare.

Offenburg - Instituția non-profit Neuroaktiv are acum un nou dispozitiv de terapie revoluționar, R-Gait, un robot de antrenament pentru mers care îi ajută pe pacienții cu accident vascular cerebral, în colaborare cu terapeuții lor, să se pună din nou pe picioare.

Terapia poate începe deja atunci când pacienții nici măcar nu sunt capabili să stea în picioare singuri, potrivit unui comunicat al Neuroaktiv.

R-gait-news-content-pic2
R-GAIT-NewsHeader
R-gait-news-content-pic1

În Germania, acest nou dispozitiv de terapie a fost disponibil până acum doar în Berlin, iar de săptămâna trecută și în Offenburg. "Pentru a reînvăța secvențe de mișcare care au fost pierdute din cauza unui accident vascular cerebral, sunt necesare repetiții frecvente," explică Sascha Gawlitzek, directorul general al Neuroaktiv.

"Acest lucru poate fi realizat în mod optim cu un astfel de aparat de antrenament pentru mers. În calitate de instituție non-profit, este foarte important pentru noi să îl punem la dispoziția tuturor celor afectați care pot beneficia de terapia cu acest dispozitiv de ultimă generație."

R-Gait nu este folosit doar pentru pacienții care au suferit accidentele vasculare cerebrale, ci poate ajuta și persoanele cu alte boli neurologice, cum ar fi scleroza multiplă, boala Parkinson, traumatisme craniene și paraplegie. Acesta a fost dezvoltat de compania austriacă Schepp Medtech în colaborare cu neurologi, iar eficiența sa a fost dovedită în cadrul unor studii științifice, potrivit unui comunicat al Neuroaktiv. Antrenorul de mers este comercializat sub denumirea R-Gait de către cei mai mari producători de echipamente medicale din lume, compania BTL.

Ultimele știri

Please be aware that some of the information / intended uses / configurations / accessories mentioned here are not available in your country. For more information contact your local distributor. This site is not intended for US customers.